Suhtaudun työhön, itseni kehittämiseen ja uuden oppimiseen antaumuksella. Minun on kuvailtu olevan työssäni monipuolinen, tunnollinen, rohkea, luotettava, itsenäinen ja perinpohjainen. Uskon lempeyden, uteliaisuuden ja vilpittömyyden olevan äärimmäisen tärkeitä piirteitä ihmisessä ja toivon näiden piirteiden välittyvän minusta sekä kollegoistani työelämässä.

Työskentelen tällä hetkellä kokopäiväisesti ja vakituisesti Vasemmistonuorten tiedottajana, mutta teen samanaikaisesti mielelläni myös keikkoja valokuvaajana ja olen aina kiinnostunut lähtemään uusiin projekteihin mukaan. Lisäksi toimin aktiivisesti erilaisissa ihmisoikeus- ja ympäristöjärjestöissä vapaaehtoisena.

Olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon vuosina 2016-2018. Opiskeluaikoina suoritin työharjoitteluni Vasemmistoliiton viestinnässä sekä valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemen assistenttina. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa sisältömarkkinointitoimisto Vapa Medialla valokuvaajana.

Juureni ovat Hämeessä, nykyisin asun ja työskentelen Helsingissä.

At the moment I am working full time as a Communication Officer at Vasemmistonuoret (The Left Youth of Finland), but I am still available for freelance commission and always up for  new projects. I am based in Helsinki, Finland.


E-mail: pinja@pinjanikki.com
LinkedIn | Instagram


Photo: Miia Sirén
Pinja Nikki 2018 | Instagram: pinjanikki