Suhtaudun työhön, itseni kehittämiseen ja uuden oppimiseen antaumuksella. Minun on kuvailtu olevan työssäni monipuolinen, tunnollinen, rohkea, luotettava ja perinpohjainen. Uskon lempeyden, uteliaisuuden ja vilpittömyyden olevan äärimmäisen tärkeitä piirteitä ihmisessä ja toivon näiden piirteiden välittyvät minusta sekä kollegoistani työelämässä.

Valokuvaajana minua kiinnostaa erityisesti muotokuvat ja dokumentaariset sarjat. Parhaimmat kuvaprojektit olen toteuttanut aina tehden yhteistyötä muiden ihmisten kanssa - teinpä sarjan sitten hirvenmetsästäjien tai turvapaikanhakijoiden kanssa.

Työskentelen tällä hetkellä kokopäiväisesti Vasemmistonuorten tiedottajana, mutta teen samanaikaisesti mielelläni myös keikkoja valokuvaajana ja olen aina kiinnostunut lähtemään uusiin projekteihin mukaan.

Juureni ovat Hämeessä, nykyisin asun ja työskentelen Helsingissä.

At the moment I am working full time as a Communication Officer at Vasemmistonuoret (The Left Youth of Finland), but I am still available for freelance commission and always up for  new projects. I am based in Helsinki, Finland.


E-mail: pinja@pinjanikki.com
LinkedIn | Instagram


Photo: Miia Sirén
Pinja Nikki 2018 | Instagram: pinjanikki