Suhtaudun työhön, itseni kehittämiseen ja uuden oppimiseen antaumuksella. Minun on kuvailtu olevan työssäni monipuolinen, tunnollinen, rohkea, luotettava, itsenäinen ja perinpohjainen. Uskon lempeyden, uteliaisuuden ja vilpittömyyden olevan äärimmäisen tärkeitä piirteitä, ja toivon näiden piirteiden välittyvän niin minusta kuin kanssani työskentelevistä ihmisistä.

Työskentelen tällä hetkellä kokopäiväisesti ja vakituisesti Vasemmistonuorten tiedottajana, mutta teen samanaikaisesti mielelläni myös keikkoja valokuvaajana ja olen aina kiinnostunut lähtemään uusiin projekteihin mukaan. Lisäksi toimin aktiivisesti erilaisissa ihmisoikeus- ja ympäristöjärjestöissä vapaaehtoisena.

Helsingin kuvataidelukion jälkeen olen suorittanut audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon Stadin ammattiopistossa vuosina 2016-2018. Opiskeluaikoina vietin työharjoitteluni Vasemmistoliiton puoluetoimiston viestinnässä sekä valokuvaaja ja journalisti Meeri Koutaniemen assistenttina. Aikaisemmin olen työskennellyt muun muassa sisältömarkkinointitoimisto Vapa Medialla valokuvaajana.

Juureni ovat Hämeessä, nykyisin asun ja työskentelen Helsingissä.

At the moment I am working full time as a Communication Officer at Vasemmistonuoret (The Left Youth of Finland), but I am still available for freelance commission and always up for  new projects. I am based in Helsinki, Finland.


E-mail: pinja@pinjanikki.com
LinkedIn | Instagram


Pinja Nikki 2018 | Instagram: pinjanikki